ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στην ανακαίνιση του διαμερίσματος αυτού ,στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έγιναν γκρεμίσματα(αλλαγή διαρρύθμισης ), αλλαγή ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων .Κατασκευή αρχιτεκτονικού- κρυφού φωτισμού με χρήση πέτρας και γυψοσανίδας. Ταυτόχρονα έγινε νέα γραμμή θέρμανσης (αέριο). Στη συνέχεια της ανακαίνισης σειρά πήρε η "φροντίδα"των τοίχων" με σπατουλάρισμα σε κάθε τοίχο,επιλογή χρωμάτων ,βάψιμο .Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου, στη συνέχεια του μπάνιου και αμέσως μετά η τοποθέτηση των ειδών υγιεινής.Η αξιόλογη αυτή ανακαίνιση ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση της κουζίνας. Η επιλογή επίπλων έγινε με τις συμβουλές επώνυμου διακοσμητή της κατασκευαστικής εταιρίας renova.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Είδος ακινήτου Γκαρσονιέρα
Περιοχή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΕΝΤΡΟ
Ημερομηνία παράδοσης 20-12-2019
Μέγεθος ακινήτου(m2) 50
Τιμή υλοποίησης €16.000
  • Τηλέφωνο:
    +30 6974929395

  • Λεωφ. Νίκης 3
    Θεσσαλονίκη, TK 546 24

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η  κατασκευαστική – τεχνική εταιρεία Renova  δραστηριοποιείται στον τομέα της σχεδίασης και ανακαίνισης  κατοικιών από το 2001.

Σήμερα πλαισιώνεται από μια μεγάλη ομάδα τεχνικών  καλύπτοντας όλο το φάσμα της κατασκευής από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την τελική υλοποίηση της ανακαίνισης.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σπιτιών, αποκαταστάσεις και αναδιαμορφώσεις καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Συνδυάζουμε τη φαντασία και τη γνώση με την τέχνη και την άριστη τεχνική και δημιουργούμε έργα άριστης ποιότητας με άποψη και ιδιαίτερη αισθητική.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΑΚΕΤΑ
  • Ανακαίνιση Μπάνιου
  • Ανακαίνιση Κουζίνας
  • Ολική Ανακαίνιση
  • Διακόσμηση
κατασκευή ιστοσελίδων iarts