• Ανακαίνιση Μπάνιου

  Αποξήλωση παλαιών πλακιδίων και ειδών υγιεινής ,εγκατάσταση υδραυλικών εγκαταστάσεων , μπαταρίας μπάνιου και νεροχύτη , εγκατάσταση πλακιδίων νέου τύπου συνολικού εμβαδού 25 τ.μ. ,εγκατάσταση σετ λεκάνης .Είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε το μπάνιο των ονείρων σας , μπορούμε να κάνουμε πιστή αντιγραφή από κάποια ανακαίνιση μπάνιου που είδατε που είδατε στο ίντερνετ , αλλά είμαστε σε θέση να σας δείξουμε πάντοτε πρόσφατες ανακαινίσεις μας στη Θεσσαλονίκη. Θέλετε προσφορά για την ανακαίνιση του δικού σας μπάνιου ,kαλέστε τώρα!

  €0

 • Ανακαίνιση Κουζίνας

  Αποφασίσατε να κάνετε ανακαίνιση στην κουζίνα σας!Θα προσαρμόσουμε μαζί στον χώρο σας όποιο σχέδιο κουζίνας θέλετε , θα επιλέξουμε μέσα από .....αμέτρητες επιλογές χρωμάτων ντουλαπιών, πάγκων κουζίνας και υλικών σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές . Η επιλογή υλικών είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι , με πάρα πολύ σοβαρό και λειτουργικό αποτέλεσμα!

  €0

 • Ολική Ανακαίνιση

  Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι ιδιαίτερα απαιτητικοί ρυθμοί έχουν μετατρέψει το σπίτι μας σε προσωπικό καταφύγιο. Είναι το κέντρο του κόσμου μας, ο χώρος όπου χαλαρώνουμε και συναντιόμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Κατά την πλήρη ανακαίνιση αλλάζουν οι υδραυλικές εγκαταστάσεις ,οι ηλεκτρολογικές ,εσωτερικά , εξωτερικά κουφώματα , δάπεδα ,μπάνιο και κουζίνα. Υπάρχει τεράστιο εύρος επιλογών υλικών που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Αναθέτοντας την ολοκληρωτική ανακαίνιση στην κατασκευαστική εταιρία μας , δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο. Τα πάντα τα αναλαμβάνουμε εμείς. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει μερική ή ολική επίπλωση , θέτουμε στη διάθεση σας συνεργάτες- διακοσμητές από το www.ediakosmisi.gr για την συμβουλή , παραγγελία - παραλαβή των επιθυμητών επίπλων , αφού έχει ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του διαμερίσματος σας.

  €0

 • Τηλέφωνο:
  +30 6974929395

 • Λεωφ. Νίκης 3
  Θεσσαλονίκη, TK 546 24

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η  κατασκευαστική – τεχνική εταιρεία Renova  δραστηριοποιείται στον τομέα της σχεδίασης και ανακαίνισης  κατοικιών από το 2001.

Σήμερα πλαισιώνεται από μια μεγάλη ομάδα τεχνικών  καλύπτοντας όλο το φάσμα της κατασκευής από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την τελική υλοποίηση της ανακαίνισης.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σπιτιών, αποκαταστάσεις και αναδιαμορφώσεις καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Συνδυάζουμε τη φαντασία και τη γνώση με την τέχνη και την άριστη τεχνική και δημιουργούμε έργα άριστης ποιότητας με άποψη και ιδιαίτερη αισθητική.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΑΚΕΤΑ
 • Ανακαίνιση Μπάνιου
 • Ανακαίνιση Κουζίνας
 • Ολική Ανακαίνιση
 • Διακόσμηση
κατασκευή ιστοσελίδων iarts