ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στην συγκεκριμένη εργασία σκοπός ήταν η αλλαγή χρήσης του μαγαζιού σε διαμέρισμα ,αυτή η απόφαση πάρθηκε μιας και στην περιοχή τα καταστήματα είναι απαξιωμένα , τα διαμερίσματα όμως πάρα πολύ περιζήτητα .RBNB ή άλλου τύπου βραχυχρόνιες μισθώσεις θα κάνουν την απόσβεση του κεφαλαίου επένδυσης ,σε σύντομο χρονικό διάστημα. Λίγα λόγια για την ανακαίνιση που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2018 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης 1)Υδραυλικές εργασίες :Πλήρης αλλαγή της υπάρχουσας υδραυλικής εγκατάστασης , νέα γραμμή θέρμανσης φυσικού αερίου , τοποθέτηση σωμάτων καθώς και λέβητα ατομικού φυσικού αερίου. 2)Ηλεκτρολογικές εργασίες :Καλωδίωση ,πίνακες , γραμμή internet ,κεραία τηλεόρασης ,γραμμές a/c όλα έγιναν από την αρχή 3)Τοίχοι : Σπατουλάρισμα και βάψιμο 4)Δάπεδο: Τοποθέτηση πλακιδίων νέου τύπου 5)Κουφώματα βαρέως τύπου Ελληνικής Κατασκευής εναρμονισμένα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες .

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Είδος ακινήτου Κατάστημα
Περιοχή ΡΟΤΟΝΤΑ(Κέντρο Θεσσαλονίκης)
Ημερομηνία παράδοσης 25-10-2018
Μέγεθος ακινήτου(m2) 45
Τιμή υλοποίησης €15.000
  • Τηλέφωνο:
    +30 6974929395

  • Λεωφ. Νίκης 3
    Θεσσαλονίκη, TK 546 24

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η  κατασκευαστική – τεχνική εταιρεία Renova  δραστηριοποιείται στον τομέα της σχεδίασης και ανακαίνισης  κατοικιών από το 2001.

Σήμερα πλαισιώνεται από μια μεγάλη ομάδα τεχνικών  καλύπτοντας όλο το φάσμα της κατασκευής από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την τελική υλοποίηση της ανακαίνισης.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σπιτιών, αποκαταστάσεις και αναδιαμορφώσεις καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Συνδυάζουμε τη φαντασία και τη γνώση με την τέχνη και την άριστη τεχνική και δημιουργούμε έργα άριστης ποιότητας με άποψη και ιδιαίτερη αισθητική.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΑΚΕΤΑ
  • Ανακαίνιση Μπάνιου
  • Ανακαίνιση Κουζίνας
  • Ολική Ανακαίνιση
  • Διακόσμηση
κατασκευή ιστοσελίδων iarts