ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αλλη μία ανακαίνιση διαμερίσματος ,αυτή την φορά στην οδό Αλεξανδρείας και αριθμό 48, στον 5ο όροφο.Στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Το πρώτο βήμα στην ανακαίνιση αυτή , ήταν ο ανασχεδιασμός των χώρων ,μιας και η διαρρύθμιση εξυπηρετούσε τις ανάγκες μιας περασμένης εποχής.Η κουζίνα του παρελθόντος έγινε δεύτερο βοηθητικό υπνοδωμάτιο.Το χωλ ενσωματώθηκε στα υπνοδωμάτια ωστε αυτά να μεγαλώσουν.Τέλος την θέση της παλαιάς κρεβατοκάμαρας πήρε η σημερινή κουζίνα ,με αποτέλεσμα μια σαλοκουζίνα λουσμένη στο φως! Πλήρης αλλαγή υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων ,νέες πρίζες ,νέοι σωλήνες χαρίζουν ξενοιασιά για οποιαδήποτε βλάβη στους δυο τομείς αυτούς για είκοσι χρόνια στους ιδιοκτήτες του διαμερίσματος . Αλλαγή δαπέδου:Στην σαλοκουζίνα γκρι ανοιχτό πλακάκι περασμένο αριστοτεχνικά , στα δυο υπνοδωμάτια η τοποθέτηση laminate"ζέστανε" και έδωσε έναν τόνο κλασσικού στο κατα τ' άλλα εξαιρετικά μοντέρνο διαμέρισμα της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Στο μπαλκόνι τοποθετήσαμε νέου τύπου πλακάκια.Μια υπέροχη πλήρης ανακαίνιση.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Είδος ακινήτου Διαμέρισμα
Περιοχή Νέα Παραλία
Ημερομηνία παράδοσης 02-10-2018
Μέγεθος ακινήτου(m2) 72
Τιμή υλοποίησης €18.000
  • Τηλέφωνο:
    +30 6974929395

  • Λεωφ. Νίκης 3
    Θεσσαλονίκη, TK 546 24

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η  κατασκευαστική – τεχνική εταιρεία Renova  δραστηριοποιείται στον τομέα της σχεδίασης και ανακαίνισης  κατοικιών από το 2001.

Σήμερα πλαισιώνεται από μια μεγάλη ομάδα τεχνικών  καλύπτοντας όλο το φάσμα της κατασκευής από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την τελική υλοποίηση της ανακαίνισης.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σπιτιών, αποκαταστάσεις και αναδιαμορφώσεις καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Συνδυάζουμε τη φαντασία και τη γνώση με την τέχνη και την άριστη τεχνική και δημιουργούμε έργα άριστης ποιότητας με άποψη και ιδιαίτερη αισθητική.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΑΚΕΤΑ
  • Ανακαίνιση Μπάνιου
  • Ανακαίνιση Κουζίνας
  • Ολική Ανακαίνιση
  • Διακόσμηση
κατασκευή ιστοσελίδων iarts