ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το πρώτο και βασικότερο ζητούμενο της ανακαίνισης του διαμερίσματος αυτού ήταν ο ανασχεδιασμός ,η διαρρύθμιση και η λειτουργικότητα των χώρων ,μιας και μας δόθηκε ως γκαρσονιέρα με "παράξενη" διαρρύθμιση :Ένα υπνοδωμάτιο ,σαλόνι ,ξεχωριστή κουζίνα ,μπάνιο . Όταν παραδώσαμε πλέον ήταν ένα λειτουργικό διαμέρισμα με δυο υπνοδωμάτια. Τα βήματα που έλαβαν χώρα με σειρά :1)Σχεδιασμός 2)Απομάκρυνση του συνόλου της εσωτερικής τοιχοποιίας 3)Αλλαγή υδραυλικών εγκαταστάσεων 4)Γραμμή Θέρμανσης αερίου 5)Αλλαγή καλωδίωσης , αλλαγή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων 6)Σπατουλάρισμα τοίχων (3 χέρια) 7)Διακοσμητικές εργασίες με γυψοσανίδες 8)Τοποθέτηση δαπέδου (ξύλινο δάπεδο ,ξύλινο τοίχο , γρανιτοπλακάκι στη σαλοκουζίνα, πλακίδια μπάνιου) 9)Εγκατάσταση ειδών υγιεινής 10)Τοποθέτηση κουφωμάτων 10β)τοποθέτηση εσωτερικών κουφωμάτων και πόρτας ασφαλείας . 11)Τοποθέτηση κουζίνας 12)Βάψιμο 13)Έλεγχος λεπτομερειών , επιδιορθώσεις , τελειοποίηση. 14)Παράδοση της ανακαίνισης.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Είδος ακινήτου Διαμέρισμα
Περιοχή ΜΠΟΤΣΑΡΗ(ανατολική Θεσσαλονίκη)
Ημερομηνία παράδοσης 20-03-2018
Μέγεθος ακινήτου(m2) 75
Τιμή υλοποίησης €16.000
  • Τηλέφωνο:
    +30 6974929395

  • Λεωφ. Νίκης 3
    Θεσσαλονίκη, TK 546 24

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η  κατασκευαστική – τεχνική εταιρεία Renova  δραστηριοποιείται στον τομέα της σχεδίασης και ανακαίνισης  κατοικιών από το 2001.

Σήμερα πλαισιώνεται από μια μεγάλη ομάδα τεχνικών  καλύπτοντας όλο το φάσμα της κατασκευής από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την τελική υλοποίηση της ανακαίνισης.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σπιτιών, αποκαταστάσεις και αναδιαμορφώσεις καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Συνδυάζουμε τη φαντασία και τη γνώση με την τέχνη και την άριστη τεχνική και δημιουργούμε έργα άριστης ποιότητας με άποψη και ιδιαίτερη αισθητική.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΑΚΕΤΑ
  • Ανακαίνιση Μπάνιου
  • Ανακαίνιση Κουζίνας
  • Ολική Ανακαίνιση
  • Διακόσμηση
κατασκευή ιστοσελίδων iarts