ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΡΙΟ 2018 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ο στόχος της ανακαίνισης ήταν η κατασκευή ενός διαμερίσματος μοντέρνου και ταυτόχρονα διαχρονικο ύφους. Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν με την γνωστή μας συνέπεια : 1)Αποξήλωση παλαιών εγκαταστάσεων 2)Αλλαγή υδραυλικών εγκαταστάσεων και γραμμή θέρμανσης φυσικού αερίου 3)Αλλαγή υδραυλικών εγκαταστάσεων 4)Επιλογή δομικών υλικών ,σχεδίαση 5)Τοποθέτηση πλακιδίων σε σαλοκουζίνα ,μπάνιο ,υπνοδωμάτιο ,μπαλκόνι 6)Εγκατάσταση διακοσμητικών στοιχείων (πέτρα , γυψοσανίδες με κρυφούς φωτισμούς) 7)Επιλογή χρωμάτων -Ελαιοχρωματισμοί 8)Τοποθέτηση ειδών υγιεινής 9)Εγκατάσταση-μοντάρισμα κουζίνας , ντουλάπας 10)Τοποθέτηση φωτιστικών 11)Τελευταίος έλεγχος πριν την παράδοση 12)Ολοκλήρωση της πλήρης ανακαίνισης του διαμερίσματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από την κατασκευαστική εταιρία

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Είδος ακινήτου Γκαρσονιέρα
Περιοχή Κέντρο Θεσσαλονίκης
Ημερομηνία παράδοσης 19-02-2018
Μέγεθος ακινήτου(m2) 56
Τιμή υλοποίησης €15.000
  • Τηλέφωνο:
    +30 6974929395

  • Λεωφ. Νίκης 3
    Θεσσαλονίκη, TK 546 24

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η  κατασκευαστική – τεχνική εταιρεία Renova  δραστηριοποιείται στον τομέα της σχεδίασης και ανακαίνισης  κατοικιών από το 2001.

Σήμερα πλαισιώνεται από μια μεγάλη ομάδα τεχνικών  καλύπτοντας όλο το φάσμα της κατασκευής από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την τελική υλοποίηση της ανακαίνισης.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σπιτιών, αποκαταστάσεις και αναδιαμορφώσεις καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Συνδυάζουμε τη φαντασία και τη γνώση με την τέχνη και την άριστη τεχνική και δημιουργούμε έργα άριστης ποιότητας με άποψη και ιδιαίτερη αισθητική.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΑΚΕΤΑ
  • Ανακαίνιση Μπάνιου
  • Ανακαίνιση Κουζίνας
  • Ολική Ανακαίνιση
  • Διακόσμηση
κατασκευή ιστοσελίδων iarts