ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σε νεοκλασικού τύπου διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (πλησίον Ιερού Ναού της του Θεού Αγίας Σοφίας) έλαβε χώρα η παρούσα ανακαίνιση. Κοινή επιθυμία ιδιοκτητών και κατασκευαστικής εταιρίας ήταν να σεβαστούμε τον χαρακτήρα του νεοκλασικού κτηρίου . Έτσι λοιπόν για την ανακαίνιση της κουζίνας επιλέξαμε ξύλο ,σε μια από τις κλασσικές του αποχρώσεις, η οποία κουζίνα συνδιάστηκε κατά την επίπλωση με μεμονωμένα κομμάτια της επίπλωσης(δερμάτινη πολυθρόνα , μάλλινο χαλί ).Αποτέλεσμα, ένα αρμονικό σύνολο ! Ακόμα και οι ελαιοχρωματισμοί πραγματοποιήθηκαν σε αποχρώσεις που συναντώνται στην εξωτερική όψη νεοκλασικών κτηρίων . Ανακαίνιση διαμερίσματος στην Θεσσαλονίκη συνεπάγεται κατά 99% ανακαίνιση υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων , και όχι μόνο κουζίνα,μπάνιο,δάπεδο.Ετσι έγινε και στο όμορφο αυτό διαμέρισμα του κέντρου. Τέλος το παλιό αλλά ανθεκτικό ξύλινο δάπεδο έλαμψε κατόπιν αρκετού λούστρου αυστηρού , σκούρου χρώματος. Η επίπλωση και ο φωτισμός κατόπιν αιτήσεων των ιδιοκτητών ακολούθησε το συνολικό πνεύμα της ανακαίνισης ,ενώ ο μοντέρνος τόνος προστέθηκε από τον καναπέ ,το έπιπλο τηλεόρασης ,τα κάδρα και το τραπέζι μέσης και το πλευρικό τραπέζι. Έτσι αρμονικά συνυπάρχει το κλασσικό με το μοντέρνο. Κλείνοντας λίγα λόγια για την ανακαίνιση του μπάνιου ,το οποίο έτσι και αλλιώς αποτελεί ένα ξεχωριστό χώρο σε σχέση με το υπόλοιπο σπίτι. Για την ανακαίνιση του μπάνιου επιλέξαμε δάπεδο από πλακάκια τύπου νεοκλασικού διαμερίσματος σε ασπρόμαυρους τόνους.Τα πλακάκια τοίχου του μπάνιου συνέχισαν να ακολουθούν την "ασπρόμαυρη λογική", ενώ η βάση του νεροχύτη και το περίγραμμα του καθρέφτη έγινε με ξύλο ,σε μια από τις κλασσικότερες αποχρώσεις του. Να το χαρούν ο κύριος Σπύρος και η κυρία Δήμητρα το πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Είδος ακινήτου Διαμέρισμα
Περιοχή Θεσσαλονίκη Κέντρο
Ημερομηνία παράδοσης 14-12-2015
Μέγεθος ακινήτου(m2) 110
Τιμή υλοποίησης €11.000
  • Τηλέφωνο:
    +30 6974929395

  • Λεωφ. Νίκης 3
    Θεσσαλονίκη, TK 546 24

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η  κατασκευαστική – τεχνική εταιρεία Renova  δραστηριοποιείται στον τομέα της σχεδίασης και ανακαίνισης  κατοικιών από το 2001.

Σήμερα πλαισιώνεται από μια μεγάλη ομάδα τεχνικών  καλύπτοντας όλο το φάσμα της κατασκευής από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την τελική υλοποίηση της ανακαίνισης.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σπιτιών, αποκαταστάσεις και αναδιαμορφώσεις καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Συνδυάζουμε τη φαντασία και τη γνώση με την τέχνη και την άριστη τεχνική και δημιουργούμε έργα άριστης ποιότητας με άποψη και ιδιαίτερη αισθητική.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΑΚΕΤΑ
  • Ανακαίνιση Μπάνιου
  • Ανακαίνιση Κουζίνας
  • Ολική Ανακαίνιση
  • Διακόσμηση
κατασκευή ιστοσελίδων iarts