ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ανακαίνιση ξεκίνησε με ένα ραντεβού στο προς ανακαίνιση διαμέρισμα ,όπου μελετήσαμε τους χώρους του διαμερίσματος ,αλλά και τα "θέλω" των ιδιοκτητών .Ακολούθησαν προτάσεις μας κατόπιν μελέτης μιας εβδομάδας των αναγκών ,με γνώμονα πάντοτε την βέλτιστη αξιοποίηση του διαθέσιμου budget . Στο διαμέρισμα της ανατολικής Θεσσαλονίκης το οποίο βρίσκεται δίπλα από το παλιό εργοστάσιο Αλλατίνη θέλαμε να αλλάξει η δομή του , η διαρρύθμιση ώστε να γίνει λειτουργικό και να υπηρετεί τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Επειδή λειτουργικότητα και καλή λειτουργία είναι αλληλοσυμπληρούμενες έννοιες στην κατοικία ,αλλάξαμε πλήρως την υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση του διαμερίσματος. H παλιά ,μεγάλη ξεχωριστή και απομακρυσμένη κουζίνα ενοποιήθηκε με το σαλόνι και το αποτέλεσμα ήταν να "μεγαλώσει" όλο το σπίτι. Για όλο το δάπεδο επιλέξαμε ανώτερης ποιότητας ανθεκτικό laminate, ενώ στο μπάνιο το δάπεδο είναι της ίδια αισθητικής.(πλακάκι απομίμηση ξύλου) Οι κακοτεχνίες της κατασκευής στους τοίχους εξαφανίστηκαν με εξαιρετικό και επίμονο σπατουλάρισμα , ενώ χρώμα μπήκε στα υπνοδωμάτια κατόπιν συζήτησης με τους ιδιοκτήτες . Μια εξαιρετική ανακαίνιση με κόστος 13.000 ευρώ με υλικά και χρονική διάρκεια δυο μηνών.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Είδος ακινήτου Διαμέρισμα
Περιοχή ΒΟΥΛΓΑΡΗ (ανατολική Θεσσαλονίκη)
Ημερομηνία παράδοσης
Μέγεθος ακινήτου(m2) 150
Τιμή υλοποίησης €13.000
  • Τηλέφωνο:
    +30 6974929395

  • Λεωφ. Νίκης 3
    Θεσσαλονίκη, TK 546 24

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η  κατασκευαστική – τεχνική εταιρεία Renova  δραστηριοποιείται στον τομέα της σχεδίασης και ανακαίνισης  κατοικιών από το 2001.

Σήμερα πλαισιώνεται από μια μεγάλη ομάδα τεχνικών  καλύπτοντας όλο το φάσμα της κατασκευής από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την τελική υλοποίηση της ανακαίνισης.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σπιτιών, αποκαταστάσεις και αναδιαμορφώσεις καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Συνδυάζουμε τη φαντασία και τη γνώση με την τέχνη και την άριστη τεχνική και δημιουργούμε έργα άριστης ποιότητας με άποψη και ιδιαίτερη αισθητική.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΑΚΕΤΑ
  • Ανακαίνιση Μπάνιου
  • Ανακαίνιση Κουζίνας
  • Ολική Ανακαίνιση
  • Διακόσμηση
κατασκευή ιστοσελίδων iarts