ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το διαμέρισμα της οδού Βενιζέλου ,είχε πολλές δυνατότητες ,"είχε μέτρα" ,σε τελείως όμως λάθος διαρρύθμιση ,με πολλούς εσωτερικούς τοίχους , με αποτέλεσμα να μοιάζει μικρότερο .Επανασχεδιάσαμε λοιπόν την διαρρύθμιση φέρνοντας στο μπροστινό τμήμα την κουζίνα ,γκρεμίζοντας μερικούς άχρηστους πλέον τοίχους .Η υδραυλικές εγκαταστάσεις άλλαξαν πλήρως ,το ίδιο και οι ηλεκτρολογικές .Στη θέση της παλαιάς κουζίνας υπάρχει πλέον το υπνοδωμάτιο .Τα κουφώματα έγιναν ειδική παραγγελία καθότι το κτήριο είναι νεοκλασικό . Το μπάνιο έγινε εξαιρετικά μοντέρνο ,με ντουζιέρα ,κρυφούς φωτισμούς με γυψοσανίδα . Τέλος για τον ελαιοχρωματισμό του διαμερίσματος επιλέχτηκε το απόλυτο λευκό .

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Είδος ακινήτου Γκαρσονιέρα
Περιοχή κέντρο Θεσσαλονίκης
Ημερομηνία παράδοσης
Μέγεθος ακινήτου(m2) 55
Τιμή υλοποίησης €13.000
  • Τηλέφωνο:
    +30 6974929395

  • Λεωφ. Νίκης 3
    Θεσσαλονίκη, TK 546 24

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η  κατασκευαστική – τεχνική εταιρεία Renova  δραστηριοποιείται στον τομέα της σχεδίασης και ανακαίνισης  κατοικιών από το 2001.

Σήμερα πλαισιώνεται από μια μεγάλη ομάδα τεχνικών  καλύπτοντας όλο το φάσμα της κατασκευής από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την τελική υλοποίηση της ανακαίνισης.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σπιτιών, αποκαταστάσεις και αναδιαμορφώσεις καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Συνδυάζουμε τη φαντασία και τη γνώση με την τέχνη και την άριστη τεχνική και δημιουργούμε έργα άριστης ποιότητας με άποψη και ιδιαίτερη αισθητική.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΑΚΕΤΑ
  • Ανακαίνιση Μπάνιου
  • Ανακαίνιση Κουζίνας
  • Ολική Ανακαίνιση
  • Διακόσμηση
κατασκευή ιστοσελίδων iarts