ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο χώρος που στέγαζε το παλιό εκτελωνιστικό γραφείο του ο πατέρας του Χρήστου Π. παρέμενε επί σειρά ετών ανεκμετάλλευτος μέχρι που μας ζήτησε μια προσφορά , (περισσότερα διερευνητικού χαρακτήρα) . Όλα ξεκίνησαν με την ερώτηση του g.manager της Renova. "Θα σας ενδιέφερε μια πρόταση πλήρους ανακαίνισης και αξιοποίησης του ακινήτου ,κοστολογημένη ,που θα γίνει πανεύκολα απόσβεση σε 3,5 χρόνια ; " Η απάντηση προφανώς ήταν ναι!!! Ανακαινίσαμε πλήρως το παλιό γραφείο , το μετατρέψαμε σε μια εξαιρετική γκαρσονιέρα ,η οποία έγινε ανάρπαστη και ενοικιάστηκε στα 300 ευρώ. (ετήσια απόδοση μικτή 3600 -καθαρή 3200 ,3200 επί 3,5 χρόνια = απόσβεση !) Η ανακαίνιση περιλάμβανε την εγκατάσταση δαπέδων , την διεύρυνση του μπάνιου ,αλλαγή υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων ,εγκατάσταση υδραυλικών εγκαταστάσεων για την κουζίνα, αναμονή θέρμανσης φυσικού αερίου , εσωτερικές πόρτες (με αμμοβολή ) . Ανακαίνιση εισόδου ,τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας , ανακαίνιση κουφωμάτων .Ελαιοχρωματισμούς και διακοσμητικές εργασίες .

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Είδος ακινήτου Γκαρσονιέρα
Περιοχή Βαρδάρης (Λιμάνι Θεσσαλονίκης)
Ημερομηνία παράδοσης 21-09-2017
Μέγεθος ακινήτου(m2) 45
Τιμή υλοποίησης €11
  • Τηλέφωνο:
    +30 6974929395

  • Λεωφ. Νίκης 3
    Θεσσαλονίκη, TK 546 24

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η  κατασκευαστική – τεχνική εταιρεία Renova  δραστηριοποιείται στον τομέα της σχεδίασης και ανακαίνισης  κατοικιών από το 2001.

Σήμερα πλαισιώνεται από μια μεγάλη ομάδα τεχνικών  καλύπτοντας όλο το φάσμα της κατασκευής από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την τελική υλοποίηση της ανακαίνισης.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σπιτιών, αποκαταστάσεις και αναδιαμορφώσεις καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Συνδυάζουμε τη φαντασία και τη γνώση με την τέχνη και την άριστη τεχνική και δημιουργούμε έργα άριστης ποιότητας με άποψη και ιδιαίτερη αισθητική.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΑΚΕΤΑ
  • Ανακαίνιση Μπάνιου
  • Ανακαίνιση Κουζίνας
  • Ολική Ανακαίνιση
  • Διακόσμηση
κατασκευή ιστοσελίδων iarts