ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Οι διάστάσεις του προς ανακαίνιση μπάνιου είναι 2,50 x 1.50 m ,ύψος 2,90 m. Τα συγκεκριμένα πλακάκια που επιλέχθηκαν έχουν διάσταση 20 x 50 cm και έχουν γυαλιστερή επιφάνεια. Λόγω του περιορισμένου χώρου αλλά και της επιθυμίας των ενοίκων για τοποθέτηση μπανιέρας όλα τα είδη υγιεινής επιλέχθηκαν ι κρεμαστά , αφαιρετικά στην γεωμετρία του μπάνιου. Η μπανιέρα είναι ακρυλική έχει διάσταση 150 x 70 cm .Η εγκατάστασή της μπανιέρας έγινε με τρόπο ώστε να δίνει την αίσθησης της κρεμαστής . Το κρεμαστό έπιπλο μπάνιου έχει μήκος 75 cm και συνδυάζεται άψογα με την εγκατάσταση στην δεξιά πλευρά του μιάς στήλης στην ίδια απόχρωση και με διάσταση 30 x 146 x 22 cm.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Είδος ακινήτου Διαμέρισμα
Περιοχή κέντρο Θεσσαλονίκης
Ημερομηνία παράδοσης
Μέγεθος ακινήτου(m2) 82
Τιμή υλοποίησης €2.500
  • Τηλέφωνο:
    +30 6974929395

  • Λεωφ. Νίκης 3
    Θεσσαλονίκη, TK 546 24

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η  κατασκευαστική – τεχνική εταιρεία Renova  δραστηριοποιείται στον τομέα της σχεδίασης και ανακαίνισης  κατοικιών από το 2001.

Σήμερα πλαισιώνεται από μια μεγάλη ομάδα τεχνικών  καλύπτοντας όλο το φάσμα της κατασκευής από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την τελική υλοποίηση της ανακαίνισης.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σπιτιών, αποκαταστάσεις και αναδιαμορφώσεις καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Συνδυάζουμε τη φαντασία και τη γνώση με την τέχνη και την άριστη τεχνική και δημιουργούμε έργα άριστης ποιότητας με άποψη και ιδιαίτερη αισθητική.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΑΚΕΤΑ
  • Ανακαίνιση Μπάνιου
  • Ανακαίνιση Κουζίνας
  • Ολική Ανακαίνιση
  • Διακόσμηση
κατασκευή ιστοσελίδων iarts