ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το διαμέρισμα του Κώστα και της Αθηνάς αν και είναι κατασκευής του 1980 είχε καλή διαρρύθμιση χώρων , έτσι δεν γκρεμίσαμε παρά μόνο έναν τοίχο.Σκάψαμε τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , έγιναν νέες παροχές ,άλλαξε ο ηλεκτρολογικός πίνακας και οι καλωδίωση .Σωλήνες , υδραυλικές εγκαταστάσεις ,αναμονή φυσικού αέριου ήταν οι υδραυλικές εργασίες που έλαβαν χώρα στο διαμέρισμα. Το διαθέσιμο budget ήταν τέτοιο που δεν μας επέτρεπε να αλλάξουμε δάπεδα. Μικρό το κακό! Με καλή συντήρηση ,τρίψιμο και γυάλισμα το ξύλινο δάπεδο έγινε καινούργιο , το ίδιο και το μάρμαρο. Τέλος ήταν απαραίτητη η αλλαγή εξωτερικών κουφωμάτων καθώς και εσωτερικών. Με λίγα λόγια μια όμορφη ανακαίνιση διαμερίσματος , συντηρητική με μοντέρνες γραμμές.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Είδος ακινήτου Διαμέρισμα
Περιοχή Καλαμαριά
Ημερομηνία παράδοσης 11-11-2015
Μέγεθος ακινήτου(m2) 85
Τιμή υλοποίησης €10.000
  • Τηλέφωνο:
    +30 6974929395

  • Λεωφ. Νίκης 3
    Θεσσαλονίκη, TK 546 24

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η  κατασκευαστική – τεχνική εταιρεία Renova  δραστηριοποιείται στον τομέα της σχεδίασης και ανακαίνισης  κατοικιών από το 2001.

Σήμερα πλαισιώνεται από μια μεγάλη ομάδα τεχνικών  καλύπτοντας όλο το φάσμα της κατασκευής από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την τελική υλοποίηση της ανακαίνισης.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σπιτιών, αποκαταστάσεις και αναδιαμορφώσεις καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Συνδυάζουμε τη φαντασία και τη γνώση με την τέχνη και την άριστη τεχνική και δημιουργούμε έργα άριστης ποιότητας με άποψη και ιδιαίτερη αισθητική.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΑΚΕΤΑ
  • Ανακαίνιση Μπάνιου
  • Ανακαίνιση Κουζίνας
  • Ολική Ανακαίνιση
  • Διακόσμηση
κατασκευή ιστοσελίδων iarts