ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στο ανώγειο της μονοκατοικίας της κυρίας Δήμητρας Κ. έπρεπε να αλλάξουν τα πάντα (ριζική ανακαίνιση διαμερίσματος),εσωτερικά και εξωτερικά ,μιας και θα έκανε δώρο γάμου το σπίτι στην κόρη της. Ο αρχιτέκτονας της renova σχεδίασε την διαρρύθμιση ώστε να είναι εκμεταλεύσιμα όλα τα μέτρα του σπιτιού .Το σαλόνι και το ένα υπνοδωμάτιο αποτέλεσαν την νέα ,ενιαία σαλοκουζίνα, προέκυψαν δυο άνετα υπνοδωμάτια ενώ ανακαίνιση έγινε στην πρόσοψη του κτηρίου με νέα κάγκελα μπαλκονιού. Οι ηλεκτρολογικές και οι υδραυλικές εγκαταστάσεις έγιναν όλες καινούργιες , νέες πρίζες σε όλο το διαμέρισμα .Η θέρμανση του διαμερίσματος πλέον είναι με ατομικό φυσικό αέριο.Μια εξαιρετική πλήρη ανακαίνιση διαμερίσματος.στην Δυτική Θεσσαλονίκη. Να το χαρείτε και να το γεμίσετε παιδιά και όμορφες στιγμές σας ευχόμαστε.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Είδος ακινήτου Διαμέρισμα
Περιοχή Πολίχνη
Ημερομηνία παράδοσης
Μέγεθος ακινήτου(m2) 80
Τιμή υλοποίησης €17.000
  • Τηλέφωνο:
    +30 6974929395

  • Λεωφ. Νίκης 3
    Θεσσαλονίκη, TK 546 24

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η  κατασκευαστική – τεχνική εταιρεία Renova  δραστηριοποιείται στον τομέα της σχεδίασης και ανακαίνισης  κατοικιών από το 2001.

Σήμερα πλαισιώνεται από μια μεγάλη ομάδα τεχνικών  καλύπτοντας όλο το φάσμα της κατασκευής από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την τελική υλοποίηση της ανακαίνισης.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σπιτιών, αποκαταστάσεις και αναδιαμορφώσεις καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Συνδυάζουμε τη φαντασία και τη γνώση με την τέχνη και την άριστη τεχνική και δημιουργούμε έργα άριστης ποιότητας με άποψη και ιδιαίτερη αισθητική.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΑΚΕΤΑ
  • Ανακαίνιση Μπάνιου
  • Ανακαίνιση Κουζίνας
  • Ολική Ανακαίνιση
  • Διακόσμηση
κατασκευή ιστοσελίδων iarts