ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ιδιαίτερο , ψηλοτάβανο ,νεοκλασικό κτήριο (ευτυχώς όχι διατηρητέο). Η συγκεκριμένη , κατά κύριο λόγο επενδυτική γκαρσονιέρα είναι κομμένη και ραμμένη ωστέ να αποδώσει τα μέγιστα ως επένδυση. Σχεδιάστηκε να βγει στα 40 τ.μ , κρατώντας έτσι μια πολύ δελεαστική τιμή , αποτελώντας άλλωστε την πιο οικονομική ανακαινισμένη- επιπλωμένη πρόταση σε όροφο έναντι όλου του ανταγωνισμού. Επανασχεδιάστηκε πλήρως όλη η δομή του ακινήτου. Νέες υδραυλικές εγκαταστάσεις για τη νέα κουζίνα , καθώς και νέες γραμμές μέχρι την αρχική αποχέτευση. Ισπανικά πλακάκια στολίζουν το δάπεδο καθώς και το μπάνιο. Η κουζίνα μας είναι από εντυπωσιακό ελληνικό ξύλο. Εξωτερικά κουφώματα με ηχομόνωση και θερμοδιακοπή εξασφαλίζουν χαμηλές απώλειες ενέργειας. Η Θέρμανση τέλος είναι με ατομικό φυσικό αέριο. Δείτε το 3d video. https://app.lapentor.com/sphere/gkarsoniera-40tm-perioxh-boylgarh?fbclid=IwAR0fCdqk3EcedtmOIZyFC8BoyMFTDpiMjGR8O20Okyo4YflVJwbHMWDvCEA

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Είδος ακινήτου Γκαρσονιέρα
Περιοχή Ανατολική Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία παράδοσης
Μέγεθος ακινήτου(m2) 40
Τιμή υλοποίησης €24.000
  • Τηλέφωνο:
    +30 6974929395

  • Λεωφ. Νίκης 3
    Θεσσαλονίκη, TK 546 24

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η  κατασκευαστική – τεχνική εταιρεία Renova  δραστηριοποιείται στον τομέα της σχεδίασης και ανακαίνισης  κατοικιών από το 2001.

Σήμερα πλαισιώνεται από μια μεγάλη ομάδα τεχνικών  καλύπτοντας όλο το φάσμα της κατασκευής από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την τελική υλοποίηση της ανακαίνισης.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σπιτιών, αποκαταστάσεις και αναδιαμορφώσεις καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Συνδυάζουμε τη φαντασία και τη γνώση με την τέχνη και την άριστη τεχνική και δημιουργούμε έργα άριστης ποιότητας με άποψη και ιδιαίτερη αισθητική.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΑΚΕΤΑ
  • Ανακαίνιση Μπάνιου
  • Ανακαίνιση Κουζίνας
  • Ολική Ανακαίνιση
  • Διακόσμηση
κατασκευή ιστοσελίδων iarts