ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στο για χρόνια κλειστό διαμέρισμα της οδού Ιουλιανού , έγινε ολοκληρωτική ανακαίνιση. Οι οικοδομές του κέντρου της Θεσσαλονίκης είναι κατασκευασμένες το 1960 συνήθως. Φυσικά η ζωή του τσιμέντου μας καθησυχάζει απόλυτα. Είναι απαραίτητο όμως να γίνεται συντήρηση εγκαταστάσεων . Στο διαμέρισμα αυτό λοιπόν, έγινε ανακαίνιση και αλλαγή της υδραυλικής εγκατάστασης , μέχρι το ρολόι της ευαθ. Πλήρης αλλαγή υδραυλικής εγκατάστασης ,νέες γραμμές , νέες πρίζες , νέες κεραίες .Έγινε ένα καινούργιο διαμέρισμα ουσιαστικά. Επιλέξαμε ματ λευκό πλακάκι με μια σύνθετου τύπου διακόσμηση .Ολα τα έπιπλα αγοράστηκαν από το ediakosmisi.gr

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Είδος ακινήτου Διαμέρισμα
Περιοχή Κέντρο Θεσσαλονίκης
Ημερομηνία παράδοσης 15-09-2021
Μέγεθος ακινήτου(m2) 60
Τιμή υλοποίησης €22.000
  • Τηλέφωνο:
    +30 6974929395

  • Λεωφ. Νίκης 3
    Θεσσαλονίκη, TK 546 24

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η  κατασκευαστική – τεχνική εταιρεία Renova  δραστηριοποιείται στον τομέα της σχεδίασης και ανακαίνισης  κατοικιών από το 2001.

Σήμερα πλαισιώνεται από μια μεγάλη ομάδα τεχνικών  καλύπτοντας όλο το φάσμα της κατασκευής από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την τελική υλοποίηση της ανακαίνισης.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σπιτιών, αποκαταστάσεις και αναδιαμορφώσεις καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Συνδυάζουμε τη φαντασία και τη γνώση με την τέχνη και την άριστη τεχνική και δημιουργούμε έργα άριστης ποιότητας με άποψη και ιδιαίτερη αισθητική.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΑΚΕΤΑ
  • Ανακαίνιση Μπάνιου
  • Ανακαίνιση Κουζίνας
  • Ολική Ανακαίνιση
  • Διακόσμηση
κατασκευή ιστοσελίδων iarts