ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τόπος : Ανατολική Θεσσαλονίκη ,Σεμέλης 17 Εργο : Ανακαίνιση δυο διαμερισμάτων ,παραθέτουμε τις φωτογραφίες ενός εκ των δυο ανακαινισμένων επενδυτικών διαμερισμάτων. Εργασίες: Έκδοση άδειας εργασιών, σχεδιασμός εργασιών , επιλογή υλικών ανακαίνισης. Για το δάπεδο επιλέξαμε ανοιχτό γκρι ,μοντέρνο πλακάκι ,ισπανικής κατασκευής Α διαλογής ,οι αποχρώσεις των τοίχων είναι σε γήινα χρώματα ,ενώ στο μπάνιο τοποθετήσαμε λευκό και μαύρο μάρμαρο.Ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις αντικαταστάθηκαν και δόθηκε εγγύηση καλής λειτουργίας διάρκειας δυο ετών.Κουζίνα στο χρώμα του ξύλου με πολύ ιδιαίτερο πλακάκι πλάτης ,σημασία στην κάθε λεπτομέρεια.EXTRA:Μελέτη επίπλωσης από την διακοσμήτρια της κατασκευαστικής εταιρίας μας. instagram @anakainismenaakinita

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Είδος ακινήτου Γκαρσονιέρα
Περιοχή Άνω Τούμπα
Ημερομηνία παράδοσης
Μέγεθος ακινήτου(m2) 40
Τιμή υλοποίησης €18.000
  • Τηλέφωνο:
    +30 6974929395

  • Λεωφ. Νίκης 3
    Θεσσαλονίκη, TK 546 24

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η  κατασκευαστική – τεχνική εταιρεία Renova  δραστηριοποιείται στον τομέα της σχεδίασης και ανακαίνισης  κατοικιών από το 2001.

Σήμερα πλαισιώνεται από μια μεγάλη ομάδα τεχνικών  καλύπτοντας όλο το φάσμα της κατασκευής από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την τελική υλοποίηση της ανακαίνισης.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σπιτιών, αποκαταστάσεις και αναδιαμορφώσεις καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Συνδυάζουμε τη φαντασία και τη γνώση με την τέχνη και την άριστη τεχνική και δημιουργούμε έργα άριστης ποιότητας με άποψη και ιδιαίτερη αισθητική.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΑΚΕΤΑ
  • Ανακαίνιση Μπάνιου
  • Ανακαίνιση Κουζίνας
  • Ολική Ανακαίνιση
  • Διακόσμηση
κατασκευή ιστοσελίδων iarts