ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ολοκληρωμένη ,πλήρης ανακαίνιση διαμερίσματος στην ανατολική Θεσσαλονίκη (Σεμέλης 17)περιοχή άνω Τούμπα. Κατά την ανακαίνιση του διαμερίσματος έγινε αναδιαμόρφωση της διαρρύθμισης των χώρων ,προέκυψε ενιαία σαλοκουζίνα και μια πολύ ευρύχωρη κρεβατοκάμαρα.Και οι δυο χώροι έγιναν με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν πρόσβαση στην πρόσοψη. Μέλημά μας είναι το κόστος ανακαίνισης του σπιτιού σας να είναι το χαμηλότερο δυνατό χωρίς αυτό να σημαίνει εκπτώσεις στα υλικά και τις εργασίες. Μπορούμε να πετύχουμε τις καλύτερες τιμές για εσάς λόγω της πολυετούς συνεργασίας μας με μεγάλους προμηθευτές και με την συνεχή και αδιάκοπη συνεργασία μας με τους τεχνίτες μας. Όλες οι εργασίες,καθαιρέσεις, κτισίματα, σοβατίσματα, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες, βάψιμο, τοποθέτηση πλακιδίων, θερμομόνωση, υγρομόνωση υλοποιούνται από εξειδικευμένα συνεργεία αυστηρά επιλεγμένα και ελεγμένα από τους μηχανικούς της εταιρείας μας. Extra:Δωρεάν μελέτη διακόσμησης και επιλογή επίπλωσης.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Είδος ακινήτου Γκαρσονιέρα
Περιοχή Άνω Τούμπα
Ημερομηνία παράδοσης 10-06-2019
Μέγεθος ακινήτου(m2) 55
Τιμή υλοποίησης €19.000
  • Τηλέφωνο:
    +30 6974929395

  • Λεωφ. Νίκης 3
    Θεσσαλονίκη, TK 546 24

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η  κατασκευαστική – τεχνική εταιρεία Renova  δραστηριοποιείται στον τομέα της σχεδίασης και ανακαίνισης  κατοικιών από το 2001.

Σήμερα πλαισιώνεται από μια μεγάλη ομάδα τεχνικών  καλύπτοντας όλο το φάσμα της κατασκευής από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την τελική υλοποίηση της ανακαίνισης.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σπιτιών, αποκαταστάσεις και αναδιαμορφώσεις καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Συνδυάζουμε τη φαντασία και τη γνώση με την τέχνη και την άριστη τεχνική και δημιουργούμε έργα άριστης ποιότητας με άποψη και ιδιαίτερη αισθητική.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΑΚΕΤΑ
  • Ανακαίνιση Μπάνιου
  • Ανακαίνιση Κουζίνας
  • Ολική Ανακαίνιση
  • Διακόσμηση
κατασκευή ιστοσελίδων iarts