ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στο διαμέρισμα του Κωνσταντίνου αξιοποιήσαμε το κύριο πλεονέκτημα του σπιτιού , το φως.Αν και το σπίτι ήταν λουσμένο στο φως, το οτι από το 1970 οπότε και κατασκευάστικε το διαμέρισμα αυτό δεν είχε γίνει κάποια αλλαγη διαρύθμισης , οι πολλές εσωτερικές τοιχοποιίες είχαν σαν αποτέλεσμα ένα μουντό ,σκοτεινό διαμέρισμα. Οι καθαιρέσεις μας ΅ανάγκασαν¨να προβούμε στην πλήρη αλλαγή δαπέδου ,έγινε πλήρης ανακαίνιση κουζίνας ενώ ο αρχτιτεκτονικός φωτισμός υπογράμμισε το όμορφο αποτέλεσμα της ολοκληρωμένης , πλήρης ανακαίνισης του διαμερίσματος της κεντρικής Θεσσαλονίκης από την κατασκευαστική μας εταίρια.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Είδος ακινήτου Γκαρσονιέρα
Περιοχή Θεσσαλονίκη , Άνω Πόλη
Ημερομηνία παράδοσης
Μέγεθος ακινήτου(m2) 52
Τιμή υλοποίησης €18.000
  • Τηλέφωνο:
    +30 6974929395

  • Λεωφ. Νίκης 3
    Θεσσαλονίκη, TK 546 24

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η  κατασκευαστική – τεχνική εταιρεία Renova  δραστηριοποιείται στον τομέα της σχεδίασης και ανακαίνισης  κατοικιών από το 2001.

Σήμερα πλαισιώνεται από μια μεγάλη ομάδα τεχνικών  καλύπτοντας όλο το φάσμα της κατασκευής από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την τελική υλοποίηση της ανακαίνισης.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σπιτιών, αποκαταστάσεις και αναδιαμορφώσεις καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Συνδυάζουμε τη φαντασία και τη γνώση με την τέχνη και την άριστη τεχνική και δημιουργούμε έργα άριστης ποιότητας με άποψη και ιδιαίτερη αισθητική.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΑΚΕΤΑ
  • Ανακαίνιση Μπάνιου
  • Ανακαίνιση Κουζίνας
  • Ολική Ανακαίνιση
  • Διακόσμηση
κατασκευή ιστοσελίδων iarts